Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

Herbes i flors medicinals, com aplicar-les a la cuina del dia a dia. 

febrer 21 @ 7:00 pm - 8:00 pm UTC+0

25€

Descripció:  Explicarem les propietats medicinals d’aquestes plantes i de les seves aplicacions a la cuina diària. Es complementarà posteriorment amb una activitat culinària, demostrativa o entre tots, amb les plantes per acabar amb una degustació. A mes, explicarem com combinar la recol·lecció, el cultiu i la compra d’espècies vegetals alimentaries aromàtiques, com les podem conservar, transformar i preparar. Parlarem de com aromatitzar sal, oli, vinagre, mantega, mel, mató, etc. Les propietats nutritives. Exposarem fonts d’informació de referència. Com cuinar-les, quines menjar crues i quines cuites, amb què combinar-les en Pasta, Verdures, Amanida, Crema, Sopa, Salses, Conserves, Llegums, Croquetes, Arrebossats, Humus, Pastissos, Arròs, Ous, Paté, Adobats, Gratinats, Pa, Gelats, Flam, Puré, Estofats…

Participants:

8-10 persones màxim

Receptes:

  • Truita de colitxos+malves+blets
  • Crema d’ortigues.

Duració: 

1,5h

Professional: 

Astrid van Ginkel. Llicenciada en Farmàcia i Màsters en Biologia amb les especialitzacions de Productes naturals i Botànica-Ecologia. Consultora per la indústria i divulgadora dels usos i aplicacions de les plantes a Fitomon. En estat de recerca i formació continua, observa pacient i experimenta amb les plantes en tota l’amplitud de disciplines en les quals son protagonistes, alimentació, medicina, cosmètica, fertilitzants, fitosanitaris, colorants, etc.

Detalls

Data:
febrer 21
Hora:
7:00 pm - 8:00 pm
Cost:
25€