Taller de pa casolà a Vilafranca

Captura de pantalla 2015-02-23 a les 12.11.01

El proper taller que preparem a Vitampleni és un taller de matí de com fer pa a casa.

El pa és una liment vital en els nostres àpats i hauria de ser un aliment compost per farina, aigua, sal i llevat. Estem, però, segurs que el pa que comprem no porta cap altre ingredient? Cada vegada costa més trobar el pa de tota la vida als diferents establiments i gairabé tots porten algun tipus de químic. La solució pot ser fer el teu propi pa, i es pot fer a casa amb el forn domèstic.

 

Toni Muñoz, autor del blog Pan en casa, serà el professor encarregat de dinamitzar aquest taller on aprendrem els més bàsics de l’elaboració de pa. Els continguts que aprendrem seran:

– Pa blanc

– Pa integral

– Llevat mare

 

Si hi ha èxit, que de moemnt sembla que sí, procedirem a fer un segon taller on podem aprofondir més amb altres tipus de pa i altres farines d’altres cereals.

El taller es realitzarà el dissabte 28 de març de 10 a 13,30h. El cost és de 32€ per persona i tothom es podrà endur una mica del pa que s’hagi cuinat.

Per les inscripcons cal enviar un correu electrònic a info@vitampleni.cat o trucar al 610952248.